18 Nisan 2016 Pazartesi

yaglari yakan antrenmanlar

Kisa sürede yaglari yakan antrenman programlari


5 dakikalik yag yakma calismasi:

Sinav, dumbbell swing veya squat gibi egzersizlerden birini secin veya bu hareketlerin hepsini birden bu program icinde uygulayin. 20 tekrar yapabileceginiz bir agirlikla yapabildiginiz kadar yapin. yapamayacak hale gelince birkac saniye dinlenin, sonra yapabildiginiz kadar yapip tekrar dinlenin. 5 dakikayi bu sekilde tamamlayin. Set sayisi ve tekrar sayisi önemli degil. Set aralarinda dinlenme sürelerini 5 -10 saniye arasinda tutmaya özen gösterin. Bu dinlenme süreleri maksimum 20 saniyeyi gecmesin.


Metabolizmayi hizlandiran antrenman:

Sinav, goblet squat, dumbbell row, skater hop veya dumbbell swing hareketlerini sirayla 30 saniye yapin. 30 saniye dinlenin. Bu sekilde bir turu tamamlamis oluyorsunuz. Ayni sirayla devam edin, her turun sonunda dinlenme süresini 5 saniye kisaltin. Dinlenme süresi kalmayana kadar devam edin. Toplam 7 tur yapmis olacaksiniz.


Degisken tempolu antrenman:

3 egzersiz secin ve bunlari sirayla 60 saniye hareket, 60 saniye dinlenme seklinde uygulayin. Bu yöntemle 5 tur istasyon calismasi yapin. Her turda agirligi 3 saniyede indirin, orta noktada 3 saniye duraklayin, 3 saniyede kaldirin.

Tabata sistemi:

Sectiginiz bir hareketi 20 saniye yapin, 10 saniye dinlenin. Bu sekilde 4 dakika tamamlanincaya kadar devam edin. Tek hareket yerine iki hareketten olusan antrenman da yapabilirsiniz.


6 Pack baklava antrenmani:

Karin kaslariniz icin yaptiginiz hareketlerde 2 tanesini secin. Ilk hareketi 30 saniye yapip 15 saniye dinlenin. Ikinci hareketi ise 60 saniye yapip 15 saniye dinlenin. Bu 1 tur oluyor. Ikinci turda degisik 2 karin hareketi secerek ayni sürelerde yapin. Her turda sectiginiz hareketler degisecek sekilde toplam 4 tur yapin.

Bu zayiflama, yag yakma, fazla kilolardan kurtulma programlarini haftanin degisik günlerinde dönüsümlü olarak uygularsaniz kilo vermek ve vücudunuzu sekle sokmak icin cok daha etkili olacaktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder