14 Nisan 2016 Perşembe

sylvester stallone antrenman programi

Sylvester Stallone Antrenman Programi


Sylvester Stallone "Rocky 2" filmine, 2 defa Mr. Olympia sampiyonlugunu kazanmis olan Franco Columbu'nun planina göre ve onun denetiminde hazirlanmisti. "Rambo 2"nin cekimlerinin baslamasina 3 ay kala Columbu'yla yeni bir antrenman dönemi icin masaya oturdular. Bu defa Columbu'nun istedigi ücret öylesine yüksekti ki, Stallone bu durumu söyle anlatiyor: "Hey, Franco"
dedim, "evim dahil herseyimi elimden alacagini bir an önce söylesen de beni rahat biraksan."


Sylvester Stallone & Franco Columbu

Franco Columbu  yaptiklari anlasmayi söyle anlatiyor: "Evet, istedigim ücret cok yüksekti. Ama o kadar para ödeyen birinin ödedigi paraya degmesi icin antrenmanlari aksatmadan yapacagina da emindim."

Bilindigi gibi Franco Columbu, bir vücut gelistiricinin cok ötesinde bir güce sahipti. Stallone de rekabeti seven, inatci, kararli ve güclü bir kisilige sahip özellikleri nedeniyle antrenmanlarda adeta Columbu'ya karsi bir mücadeleye giristi. Columbu'nun gücüyle basetmesine imkan olmadigini bilmekle beraber, onun kullandigi agirliklara ve o agirliklarda yaptigi tekrar sayilarina ulasabilmek icin elinden geleni yapti.


Franco Columbu ve Sylvester Stallone antrenmanda


Columbu'yla anlastiklarinda 77 kilo agirliginda olan Stallone, 6,5 hafta birlikte uyguladiklari program sonucunda 5 kilo yagsiz kat kütlesi kazandi. Baslangicta 112 cm olan gögüs cevresi 130 santime, kol cevresi 42 santimden 46 santime yükseldi.


Franco Columbu ve Sylvester Stallone poz calismasinda


Franco Columbu, Stallone'u haftada 6 gün ve her gün 2 antrenmandan olusan bir bölünmüs (split) antrenman planina göre calistirdi.


Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone ve Franco Columbu

Sylvester Stallone "Rambo 2" antrenman programi:


Pazartesi, Persembe, Cuma günleri:

Sabah: Gögüs, sirt, karin kaslari

Ögleden sonra: Omuzlar, kollar, karin kaslari

Sali, Persembe, Cumartesi günleri:

Sabah: Kalflar, bacaklar

Ögleden sonra: Arka omuz kaslari, trapez, karin kaslari






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder